Skip to main content

" Benelux real estate "


Development
Development

De ontwikkelingstak van Realium is in volle expansie. Realium focust zich op woonprojecten van 5 tot 20 eenheden per project. In het gestapelde residentiële segment varieert de woonoppervlakte doorgaans tussen de 50m² en 100m². Voor de grondgebonden woningen schommelt de grootte tussen de 120m² en 160m².

Er wordt een doordacht en optimaal bouwplan ontwikkeld waar de koper nog finale woonwensen kan doorvoeren en waarbij de architectuur naadloos geïntegreerd wordt in de stedelijke omgeving. De gebruikte bouwmaterialen zijn kwalitatief, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Er wordt gestreefd om rationele en nuchtere woonkwaliteit te matchen met de architecturale kracht die beleving, gevoel en emotie uitstraalt.

Indien u over een perceel beschikt in stedelijk of periferie gebied, neem dan contact op met Luc Deschodt (rechtstreeks nummer 0475/593.567 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) om te kijken of Realium een potentiële partner kan worden.

Consultancy
Consultancy

Alles begint met een idee van de cliënt dat door Realium in structuur wordt gegoten.

In opdracht ondersteunt Realium het concept- en projectontwikkelingsproces van cliënten. Gezien de kennis en de ervaring vanuit het werkveld met gebieds- en projectontwikkeling kan een gedegen aanpak aangeboden worden. Desgewenst participeert Realium mee in het project.

Realium begeleidt de selectie van de partners betrokken bij het proces, doent aan benchmarking, stelt een volume- en haalbaarheidsstudie op, adviseert het aan- of verkoop proces, past het project in in een stedenbouwkundige ontwikkeling , buigt ons over financieringsdossier en begeleidt de realisatie met het projectmanagement.

Bij het fund management of portefeuillebeheer wordt op strategisch niveau de bestaande vastgoedportefeuille doorgelicht en een optimalisatie uitgevoerd. Na analyses wordt een advies opgesteld dat leidt tot verdere exploitatie, renovatie, herontwikkelen of afstoten van welbepaalde vastgoedobjecten.

Indien u met ideeën, vragen of onduidelijkheden zit m.b.t. uw vastgoedproject, twijfel dan niet contact op te nemen met Luc Deschodt (rechtstreeks nummer 0475/593.567 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) om te kijken of Realium iets voor u kan betekenen.

Invest
Consultancy

De portefeuille is gedifferentieerd en beslaat het residentiële segment, kantoren, commerciële handelsruimten en leisure. Realium kan de initiatiefnemer, ontwikkelaar en realisator zijn, of de projecten worden aangebracht door partners.

Ondernemers en exploitanten zijn doorgaans niet geïnteresseerd in het dragen van het vastgoedrisico en beschouwen vastgoed (terecht) niet als hun core-business. Men verkiest de liquide middelen in te zetten in de onderneming en het uitvoeren van het businessplan in plaats van het te investeren in vastgoed. Men stoot zo tevens het vastgoedrisico af. In samenspraak met Realium worden de door de ondernemer voorgedragen vastgoedprojecten verworven en via een customized leasecontract weer ter schikking gesteld aan de ondernemer of exploitant (sale and lease back). De onderneming verzilvert zogezien zijn onroerend vermogen in liquiditeiten.

Een andere manier waarop vastgoed opgenomen wordt in de portefeuille is de verwerving van eenheden in eigen projecten. Realium gelooft steevast in zijn eigen projecten dat er ook zelf wordt in geïnvesteerd.

De huurprijzen worden bepaald in functie van de looptijd van het contract, het vastgoedsegment, het (leegstand) risico, mutatie verwachting, de ligging, de intensiviteit van het onderhoud, de restwaarde op het einde van de huurperiode en de overige modaliteiten van het contract.

Indien u eigenaar bent van een potentieel investeringsproject, neem dan contact op met Luc Deschodt (rechtstreeks nummer 0475/593.567 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) om u te informeren over een verwerving door Realium.

Realium Over ons
Realium Over ons
Realium Over ons
Vastgoed kantoor Realium
Vastgoed kantoor Realium

" Referenties "


Alles begint met een idee. Realium brengt structuur aan het idee en hevelt een concept over tot een project. We treden op als initiatiefnemer, werken samen met de grondeigenaar of werken in opdracht van (lokale) overheden, PPS constructies of particuliere investeerders. Het werkterrein is de Benelux en Spanje, het vakgebied interdisciplinair.

" If you are not going to put money in real estate, where else? "

Tamir Sapir
Realium logo
Realium kantoor Leuven

Contact

Geldenaaksevest 2
3000 Leuven
T +32 (0) 16 17 01 95
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.