Skip to main content

" Over ons "


Realium ontwikkelt,  investeert  en adviseert in vastgoed. Dat doen we voor eigen rekening en risico, of in opdracht van cliënten en partners. Realium is  actief op het terrein van gebieds- en projectontwikkelingen alsook (binnenstedelijke)herontwikkelingen en ontfermt zich over bestaande vastgoedportefeuilles.

 Het geografisch werkterrein is Belgie, Nederland en sinds kort ook Spanje.

De cliënten en partners zijn actief in zowel groot- als kleinschalige vastgoedontwikkelingen. Voor grootschalige projecten (> 1000 woningen) zijn de cliënten doorgaans (lokale) overheden of publiek-private samenwerkingsverbanden (PPS) die een (actief) grondbeleid voeren en samen met andere marktpartijen gefaseerd wijken/locaties ontwikkelen. Op kleinschalig niveau  (< 100 woningen) zijn de partners ontwikkelaars, commerciële marktpartijen, eigenaars van (particuliere) vastgoedportefeuilles, ambitieuze (grond)eigenaren, beleggers/investeerders en andere professionals die met vastgoedprojecten in aanraking komen.

Realium spruit voort uit een familiale traditie die sinds 1951 investeert in vastgoed gelegen in Limburg en de professionalisering wordt thans door de derde generatie doorgevoerd. In 2008 werd de grondslag gelegd voor de huidige structuur, waarbij de takken ontwikkeling en investering in volle expansie zijn.

De drie takken waarin Realium actief is (development, invest en consultancy,) zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De terreinen overlappen zich en zijn niet van mekaar te onderscheiden. Bij een ontwikkelingstraject wordt er doorgaans mee geïnvesteerd. Een gedegen juridische structuur is dan weer onmisbaar bij ontwikkeling- en investeringsprojecten. De kracht van Realium bestaat erin dat kennis en ervaring over de drie takken inhouse aanwezig zijn.

Vastgoed kantoor Realium

" wat we doen "


Development

Development

Realium spreekt de ambitie uit om hedendaagse woonprojecten te ontwikkelen met een omvang van 5 tot 20 eenheden waarin aandacht wordt besteed aan architectuur, woonkwaliteit en stedenbouwkundig inpassing.
Invest

Invest

Realium bezit over een eigen gedifferentieerde portefeuille dat bestaat uit kwalitatieve vastgoedprojecten die beschikbaar gesteld worden via gecustomized leasecontracent, afhankelijk van het segment en de noden van de huurder.
Consultancy

Consultancy

Realium begeleidt professionele vastgoedpartijen bij de ontwikkelingen van hun vastgoed op in het bijzonder op juridisch vlak en aanvullend op het financieel, commercieel en technisch vlak.
Vastgoed kantoor Realium

" Referenties "


Alles begint met een idee. Realium brengt structuur aan het idee en hevelt een concept over tot een project. We treden op als initiatiefnemer, werken samen met de grondeigenaar of werken in opdracht van (lokale) overheden, PPS constructies of particuliere investeerders. Het werkterrein is de Benelux en Spanje, het vakgebied interdisciplinair.

" If you are not going to put money in real estate, where else? "

Tamir Sapir
Realium logo
Realium kantoor Leuven

Contact

Geldenaaksevest 2
3000 Leuven
T +32 (0) 16 17 01 95
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.