Skip to main content
Logo Beerhout
Logo Beerhout

Ideale locatie

Het project Beerhout ligt in de Beerhoutstraat nummer 1 op een fietsafstand van het stadscentrum van Hasselt, maar is toch gelegen in de rustige omgeving van Godsheide wat getypeerd wordt door een landelijk karakter. De Boudewijnlaan verzekert een vlotte verbinding naar Genk en Diepenbeek.

Ontspanning is nooit ver af. Plopsaland, Kinepolis, de golf, het theater, Versuz en zijn strandbar Ipanema, ... bevinden zich allen in een straal van minder dan 1km De buitenliefhebbers kunnen iedere dag genieten van de groene omgeving, een gezellige fietstocht of leuke wandeling maken naar de binnenstad via het wandelpad van de golfterreinen.

Op een fietsafstand van het stadscentrum van Hasselt

Vastgoed kantoor Realium
  • Woonproject Beerhout Godsheide

Het project

Het project Beerhout bestaat uit 6 woningen:
4 half-open bebouwingen, en 2 open bebouwingen.

Van links naar rechts, lot 1 t/m 6
LOT 1: HOB, 154 m² woonopp, perceel 6a88
LOT 2: HOB, 154 m² woonopp, perceel 5a31
LOT 3: HOB, 154 m² woonopp, perceel 5a20
LOT 4: HOB, 154 m² woonopp, perceel 4a64
LOT 5: OB, 155 m² woonopp, perceel 7a58
LOT 6: OB, 155 m² woonopp, perceel 5a75

De zuidelijke georiënteerde tuin en terras verzekeren lichtinval in de woning en gedurende de hele dag zon op de terrassen. De percelen schommelen tussen 5a31ca en 7a58. De woningen kunnen standaard rekenen op een woonoppervlakte van +/- 155m², gespreid over twee bouwlagen

Moderne en strakke architectuur

Vastgoed kantoor Realium

Architectuur

Voor de architectuur is gekozen voor het strakke, modern ontwerp van de architect Peter Baeten. Als men inzoomt op de plannen komt de doordachte indeling van de woningen naar boven. Het opzet van de architect is de woning en leefruimte te richten naar de tuinzone. De woningen worden aan de voorzijde afgescheiden van de straat door hun blinde voorgevels.

De keuken en woonkamer gaan in elkaar over in één ruime leefruimte. De beringen van de OB zijn ook toegankelijk via de tuin.

Architect: Peter Baeten

  • Woonproject Beerhout Godsheide
  • Woonproject Beerhout Godsheide

De woning

De materialen die voorzien worden voorzien staan beschreven in het lastenboek. De ambitie van Realium (all-in en kwaliteit) vertaalt zich in het lastenboek 'Premium Label'.

De woning(en) worden hoogwaardig afgewerkt en voor de technieken werd gekozen voor A-merken, hetgeen bijdraagt aan de woonkwaliteit. De afwerking en uitrusting van elke woning kan niettemin geheel naar eigen smaak en keuze worden uitgevoerd, afhankelijk van het moment van de instap. Die keuzes zullen worden verrekend en zullen leiden tot een gewijzigde constructieprijs, in de min of in de plus. In de basisprijs zijn reeds aanzienlijke bedragen voorzien voor vloeren, keuken en badkamer. Maar indien men dit wenst, kan men daar nog extra’s aan toevoegen. Een belangrijke troef zijn de zonnepanelen die standaard voorzien worden.

De plafondhoogte is op het gelijkvloers 260cm hoog. De hoogte van de muren en het plafond heeft een invloed op het gevoel we in de woningen krijgen. Hoge plafonds voelen ruimtelijk en rustgevend aan. Ze creëren een gevoel van 'openheid'. Bovendien zorgt dit ook voor veel lichtinval in de woning.

Info en verkoop

Realium
Geldenaaksvest 2
3000 Leuven
016/17.01.95

Uw contact
Lucas Deschodt
0475/593.567
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

" Realium "


Enerzijds zorgt Realium ervoor dat keuzestress tot een minimum herleid wordt en de bouwzorgen geëlimineerd worden. Anderzijds krijgt de koper toch de kans om zijn droomwoning te personaliseren en van zijn huis een thuis te maken. Door onze klantenbegeleiding bent u er zeker van dat u alle informatie hebt en dat uw keuze perfect overeenkomt met hetgene Realium aanbiedt en u wilt. Wij ondersteunen u daarom bij elke stap gedurende het hele bouwproces.
1
In een verkennend gesprek tonen wij u graag wat wij voor dit bouwproject voorzien hebben. Dankzij onze relevante kennis en ervaring met het bouwwezen vertalen wij u het lastenboek op mensenmaat. We leggen haarfijn uit wat de volgende stappen zijn.
2
Realium gidst u doorheen het bouwproces en de door ons aangestelde verkoopadviseurs helpen u bij uw inrichting en afwerkkeuzes. Wij letten op elk detail. Zo zijn wij er zeker van dat het resultaat voldoet aan uw verwachtingen
3
Uw persoonlijk contact met de woning staat centraal. Om u te laten zien hoe de plannen vorm krijgen nodigen wij u regelmatig uit op de werf. Zowel in de ruwbouw- als afwerkingsfase. Op die manier krijgt u een duidelijk en tastbaar beeld van de vorderingen van de werken en kunt u eventueel bijsturen waar nodig.
Realium spruit voort uit een familiale traditie die sinds 1951 investeert in vastgoed gelegen in Midden Limburg. De professionalisering wordt thans door de derde generatie doorgevoerd en de pijlers ontwikkeling en investering zijn in volle expansie.
Vastgoed kantoor Realium
Vastgoed kantoor Realium

" Referenties "


Alles begint met een idee. Realium brengt structuur aan het idee en hevelt een concept over tot een project. We treden op als initiatiefnemer, werken samen met de grondeigenaar of werken in opdracht van (lokale) overheden, PPS constructies of particuliere investeerders. Het werkterrein is de Benelux en Spanje, het vakgebied interdisciplinair.

" If you are not going to put money in real estate, where else? "

Tamir Sapir
Realium logo
Realium kantoor Leuven

Contact

Geldenaaksevest 2
3000 Leuven
T +32 (0) 16 17 01 95
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.